Definiti de cele mai inalte standarde profesionale, Studiourile Foto Alex-Mira inseamna o echipa de cameramani si fotografi profesionisti, specializati pe evenimente, indeosebi, nunti.

Cu o ampla vechime in domeniu si mereu prezenti pe piata, am dat culoare prin video si foto la evenimente precum: nunti, botezuri, majorate, chefuri, aniversari, banchete, inaugurari, serbari scoala, serbari gradinita, baluri, simpozioane, competitii sportive, logodne , spectacole, etc..

Si pentru ca de-a lungul a mai bine de 25 ani am tintit spre cel mai inalt nivel in domeniul foto-video, echipa noastra dispune, in momentul de fata, de aparatura profesionala.

Astfel, venim in intampinarea cerintelor dumneavoastra cu o gama larga de pachete video si foto, raportul pret-calitate fiind unul foarte avantajos. Poti consulta chiar acum, aici, lista cu tarife foto si video.

In cazul evenimentelor mai complexe precum: filmari nunta, poze nunta, poze banchet, albume foto, sedinte foto, predarea fotografiilor si a filmarilor se va efectua in maxim 20 de zile de la data evenimentului, acest interval de timp fiind calculat in functie de numarul de materiale solicitat.

Pentru a va convinge de calitatea superioara a serviciilor noastre, va prezentam doar cateva dintre proiectele realizate de echipa S.C. ALEX-MIRA S.R.L., prin intermediul unei sectiuni special create, Portofoliu nunti. In plus, studio-urile noastre sunt echipate si pentru sesiuni foto atat indoor, cat si outdoor, dispunand de cele mai noi aparaturi si accesorii aparute pe piata (fundaluri, blituri, umbrele, etc.)

Un atu pentru clientii nostri care mereu s-au declarat satisfacuti de serviciile pe care noi le oferim, la cea mai inalta calitate, este laboratorul foto disponibil direct la eveniment. Elaboram fotografii la minut pentru clientii si oaspetii mai pretentiosi si nerabdatori.

Materialele finale se predau personal sau, prin consimtamantul clientului, catre o persoana desemnata. Pentru a va satisface curiozitatea, in cazul nuntilor, dupa preferintele clientului, puteti vedea cateva materiale de prezentare nunta prin intermediul sectiunii materiale de prezentare.

Le multumim clientilor nostri, a caror fidelitate ne recomanda, si asteptam cu nerabdare noi doritori de a imortaliza cele mai frumoase momente din viata, intr-o maniera cu adevarat profesionista.

Echipa Video Foto ALEX-MIRA

panasonic_ac130Canon_60D